Program

Expoziții:

Marți-Vineri: 10:00-18:00

Sâmbãta: 10:00-16:00

Sala de lectură:

Marți-Vineri: 10:00-18:00

Ultima intrare cu jumătate de oră înainte de închidere!

Activități, programe

Pe lângă serviciile oferite în cadrul sălii de lectură și a expozițiilor, Biblioteca Teleki organizează alte activități și evenimente la care participă comunitatea științifică și culturală. Ca centru de cercetare, biblioteca organizează conferințe și dezbateri legate de istoria culturală a cărții sau de istoria cărții, invitând atât cercetători tineri, cât și consacrați din Ungaria și din Transilvania. Scopul expozițiilor temporare, a lansărilor de carte, prelegerilor și a seriei intitulate Cărți Grăitoare este să ofere o gamă largă de cunoștințe publicului larg despre diferite teme culturale și de istorie.

Biblioteca noastră participă și la programul Noaptea Muzeelor, la festivalul Vâltoarea Mureșeană, oferind în cadrul acestora târguri de carte, prelegeri, dezbateri și alte evenimente culturale.

Din 2008 organizăm și cursuri de pedagogie muzeală, odată pe lună elevii se pot familiariza cu diferite aspecte ale tipăririi cărților, activitățile fiind ținute în cadrul Bibliotecii sau la alte locații. Această activitate practică se completează cu activități teoretice în cadrul cărora copii pot învăța despre Samuel Teleki, biblioteca acestuia și celelalte colecții ale instituției. Aceste activități se ți de regulă în cadrul programului Școala altfel.

Susținători

Partner 1 Partner 2 Partner 3 Partner 4 Partner 5
Partner 1 Partner 2 Partner 3 Partner 4 Partner 5

Parteneri media

Partner 1 Partner 2 Partner 3 Partner 4 Partner 5
Partner 1